Silotransport

Hør mere om vores silotransport

Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Demstrup Autotransport Silotransport

Leder du efter et professionelt vognmandsfirma, der kan udfylde dit behov for silotransport? – Så er du kommet til det rette sted! 

Siden 1977, hvor første enhed blev indkøbt, har Demstrup Autotransport foretaget silotransporter. I dag er siloafdelingen en væsentlig og vigtig del af virksomheden. Vi har dagligt 70 trækkende enheder kørende på landevejen. Vi tager os både af store som små opgaver indenfor silotransport fra en række af forskellige typer virksomheder. Når du vælger at løse dine silotransport opgaver gennem os, er du sikker på at få høj service og en professionel transport af dit produkt. Du kan også forvente et vognmandsfirma, der er pålidelig og effektiv – du kan altid regne med os, når det kommer til silotransport.
Husk vores motto, når du vælger leverandør af silotransport: Skal transporten være i top? Så ring Demstrup op!

Silotransport – Kapacitet

Med en kapacitet fra 40 m3 til 66 m3, fordelt på 1 til 7 rum, har vi mulighed for at transportere mange forskellige produkter – helt op til en totalvægt på 56.000 kg. Indholdet kan være alle former for pulver og granulater. Bl.a. flyveaske, cement, silika, sand, diverse kalk- og foderprodukter mv. Vi laver gerne individuelle løsninger som tilpasser sig vores kunders behov. De mange forskellige enheder gør, at vi kan udfylde et virvar af opgaver indenfor silotransport. Hermed kan vi udføre silotransport effektivt, hurtigt og fleksibelt, så det passer til dine behov. Dertil har vi et stort fokus på renlighed, når det kommer til silotransport. Vi sørger for at din silotransport altid foregår med rene tanke, så de forskellige produkter ikke blandes.

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på silotransport kan du kontakte Demstrup Autotransport på +45 8666 7096 eller skrive en mail til info@demstrup.dk

silotransport transport af foder pulvertransport i bulk