Asfaltkørsel

DEMSTRUP AUTOTRANSPORT ASFALTKØRSEL

Siden 1972 har Demstrup Autotransport været aktive indenfor asfaltkørsel og entreprenørbranchen.

Hos Demstrup Autotransport tilbyder vi flere former for transportløsninger til blandt andet entreprenørbranchen og asfaltkørsel. Dette dækker over bl.a.:

  • Tipbiler
  • Båndtrailer
  • Kranbiler

Asfaltkørsel er yderst sæsonbetonet. Derfor kører vi oftest disse opgaver om sommeren. Vi klarer alle opgaver – store som små!

Vi kan tilbyde mange former for transportløsninger til entreprenørbranchen og asfaltudlægning bl.a.

  • Forvogn/kærre: Både med og uden kran. Delbar bil, til transport af flere produkter samtidig. Kan levere til steder med mindre plads.
  • Sættevogne: Hele læs med max. Udnyttelse. Bruges ofte hvor der skal flyttes/leveres store mængder
  • Citytrailere: 2 akslet sættevogn. Denne kræve meget lidt plads, og kan komme ind på minde områder med begrænser plads.
  • Blokvogne: Til flytning af større og mindre materiel. Hovedsageligt langsomtgående/tunge køretøjer el. maskiner, som transporteres på lange strækninger.
  • Forvogne med snegl: Fjernstyret bil. Knækarm med snegl bagpå. Benyttes til div. Asfaltopgaver, som lapning af huller eller udfyldning af smalle render.
  • Forvogn med bånd til kantudlægning: Forvogn med bånd i bunden + sideudlægger monteret bagpå. Bruges til udlægning i rabatter og lign. Områder.

Mere end bare asfaltkørsel

Her kan du læse lidt om vores historie. I 2014 fusionerede Demstrup Autotransport – Aage Hansen & Søn ApS og Demstrup Autotransport – Preben Hansen ApS, og er fremover et samlet firma som hedder Demstrup Autotransport Preben Hansen ApS. Som noget helt nyt, køber Demstrup Autotransport med en specialbil til udlægning af asfalt og lignende i rabatter og fræserender.

I 2016 er firmaet vokset til 54 trækkende enheder og i 2018 får Demstrup Autotransport, et udbud tildelt en større mængde gods. Transporterne består af udkørsel af cement fra Aalborg, til betonindustrien i Jylland; samt fra lagre på Sjælland til betonindustrien på Sjælland. I den forbindelse har virksomheden endnu engang ”vokseværk” og udvider til 91 trækkende enheder.

Kontakt os allerede i dag og hør om mulighederne indenfor asfaltkørsel og hvordan Demstrup Autotransport kan hjælpe dig.

Har du lyst til et meget afvekslende og alsidigt arbejde, og har du erfaring med kørsel med asfalt eller silotransport – er vi altid interesserede i at høre fra dig.

Vil du gerne vide mere?