Silotransport

Demstrup Autotransport Silotransport

Leder du efter et professionelt vognmandsfirma, der kan udfylde dit behov for transport? – Så er du kommet til det rette sted! 

Siden 1977, hvor første enhed blev indkøbt, har Demstrup Autotransport foretaget silotransporter. I dag er siloafdelingen en væsentlig og vigtig del af virksomheden. Vi har dagligt 70 trækkende enheder kørende på landevejen. Vi tager os både af store som små opgaver fra en række af forskellige typer virksomheder. Når du vælger at løse dine opgaver gennem os, er du sikker på at få høj service og en professionel transport af dit produkt. Du kan også forvente et vognmandsfirma, der er pålideligt og effektivt. Du kan altid regne med os.
Husk vores motto, når du vælger leverandør: Skal transporten være i top? Så ring Demstrup op!

Silotransport – Kapacitet

Med en kapacitet fra 40 m3 til 66 m3, fordelt på 1 til 7 rum, har vi mulighed for at transportere mange forskellige produkter – helt op til en totalvægt på 56.000 kg. Indholdet kan være alle former for pulver og granulater. Bl.a. flyveaske, cement, silika, sand, diverse kalk- og foderprodukter mv. Vi laver gerne individuelle løsninger som tilpasser sig vores kunders behov. De mange forskellige enheder gør, at vi kan udfylde et virvar af opgaver. Hermed kan vi udføre opgaverne effektivt, hurtigt og fleksibelt, så det passer til dine behov. Dertil har vi et stort fokus på renlighed. Vi sørger for at din transport altid foregår med rene tanke, så de forskellige produkter ikke blandes. Takket være vores vaskehal er det muligt for os at rengøre vores tanke hurtigt, ofte og effektivt, så vi altid kan leve op til vores kunders forventninger til vognenes renlighed.

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på silotransport kan du kontakte Demstrup Autotransport på +45 8666 7096 eller skrive en mail til info@demstrup.dk

Vil du gerne vide mere?