Asfaltsnegl

Asfaltsnegl

Har du brug for en asfaltsnegl? Så behøver du ikke lede meget længere. Her hos Demstrup Autotransport kan vi tilbyde mange former for transportløsning til erhverv. Vi har især stor erfaring med løsninger til asfaltlægning, hvilket har givet os meget viden på området. Vi kan rådgive dig til bedst mulig brug af vores maskiner, så du kan få et flot resultat på dit projekt med asfalt.

Det kan vi tilbyde

Vi har maskinerne – du har projektet. Du bestemmer selv om du vil have en af vores mænd med ude og ordne opgaven, eller om det kun er maskinen, du vil leje. Lige gyldigt hvad, giver det meget god mening at leje en asfaltsnegl for et par timer, en dag eller en længer periode, i stedet for købe det. Hvis man var nødt til at investere i alle mulige forskellige køretøjer, hver gang man skulle løse en lille del af et større projekt, ville man hurtigt rende tør for penge.

Derfor skal du vælge os

Det er en god idé at få en fagmand på opgaven, der har stor erfaring på området. Når det kommer til Demstrup Autotransport, er du sikker på, at du har med en erfaren leverandør at gøre. Hermed er du utrygge hænder, da vi kan rådgive dig gennem hele processen. Har du spørgsmål før, under eller efter brug, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi sidder altid klar ved telefonerne i arbejdstiden, så vi er til at få fat på, hvis du har brug for os.

Vil du gerne vide mere?