Blokvogne

Blokvogne fra Demstrup Autotransport

Leder du efter et professionelt firma, der kan udfylde dit behov for leje af blokvogne? – Så er du kommet til det rette sted! 

Så længe vi kan huske tilbage, har Demstrup Autotransport tilbudt leje af blokvogne. I dag er det en væsentlig og vigtig del af virksomheden. Vi har i dag masser af tilfredse kunder, der bruge vores blokvogne. Vi tager os både af store som små opgaver fra en række af forskellige typer virksomheder. Når du vælger at løse dine opgaver gennem os, er du sikker på at få høj og professionel service. Du kan også forvente et firma, der er pålideligt og effektiv – du kan altid regne med os.
Husk vores motto, når du vælger vognfirma: Skal transporten være i top? Så ring Demstrup op!

Lej blokvogne

Med en kapacitet fra 40 m3 til 66 m3, fordelt på 1 til 7 rum, har vi også mulighed for meget forskelligt i silotransport – helt op til en totalvægt på 56.000 kg. Jeres foder kan være alle former for pulver og granulater. Bl.a. flyveaske, cement, silika, sand, diverse kalk- og foderprodukter mv. Vi laver gerne individuelle løsninger som tilpasser sig vores kunders behov. De mange forskellige enheder gør, at vi kan udfylde et virvar af opgaver. Hermed kan vi udføre opgaver effektivt, hurtigt og fleksibelt, så det passer til dine behov. Dertil har vi et stort fokus på renlighed. Vi sørger for at din blokvogne opgave altid foregår med rene tanke, så de forskellige produkter ikke blandes.

Få et uforpligtende tilbud på leje af blokvogne

Hvis du ønsker dette kan du kontakte Demstrup Autotransport på +45 8666 7096 eller skrive en mail til info@demstrup.dk

Vil du gerne vide mere?