Bulk transport

Transport af bulk gods

Leder du efter et professionelt vognmandsfirma, der kan udfylde dit behov for bulk transport? – Så er du kommet til det rette sted! 

Siden 1977, hvor første enhed blev indkøbt, har Demstrup Autotransport foretaget bulk transport. I dag er siloafdelingen en væsentlig og vigtig del af virksomheden. Vi har dagligt 70 trækkende enheder kørende på landevejen. Vi tager os både af store som små opgaver fra en række af forskellige typer virksomheder. Når du vælger at løse dine opgaver hos os, er du sikker på at få høj service og en professionel løsning. Du kan også forvente et vognmandsfirma, der er pålideligt og effektivt – du kan altid regne med os.

Husk vores motto, når du vælger leverandør: Skal transporten være i top? Så ring Demstrup op!

Transport i bulk

Med en kapacitet fra 40 m3 til 66 m3, fordelt på 1 til 7 rum, har vi mulighed for at transportere mange forskellige produkter i bulk – helt op til en totalvægt på 56.000 kg. Indholdet kan være alle former for pulver og granulater. Bl.a. flyveaske, cement, silika, sand, diverse kalk- og foderprodukter mv. Vi laver gerne individuelle løsninger som tilpasser sig vores kunders behov.

De mange forskellige enheder gør, at vi kan udfylde et virvar af opgaver. Hermed kan vi udføre opgaver effektivt, hurtigt og fleksibelt, så det passer til dine behov. Dertil har vi et stort fokus på renlighed. Vi sørger for at det altid foregår med rene tanke, så de forskellige produkter ikke blandes.

Når vi snakker om bulkgods er der her tale om det gods, der bliver transporteret uden af være pakket. Hermed er denne type gods forholdvist løst i modsætning til mange andre typer, der er tæt pakket. Vi har stor erfaring i at transportere vores kunders gods i løs vægt, så der hverken spildes noget eller det bliver forurenet.

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud kan du kontakte Demstrup Autotransport på +45 8666 7096 eller skrive en mail til info@demstrup.dk

Vil du gerne vide mere?