Lagerhal Midtjylland

Lagerhal hos Demstrup Autotransport i Midtjylland

Hos Demstrup Autotransport kan vi også tilbyde oplagring.

Vi har 3 siloer til rådighed, på hver 165 m3 – til oplagring af pulverprodukter. 3500 m2 isoleret lagerhal til oplagring af større mængder pallegods.

Til lageret i Midtjylland er tilknyttet trucks og aflæsse rampe, så vi nemt kan både modtage og udlevere pallevarer.

Endvidere tilbyder vi omladningen af løse pulverprodukter fra big bags til silobil – til levering og indblæsning i kundesiloer.

Vi tilbyder lagerstyring samt udfærdigelse af de nødvendige dokumenter.

Vi er registreret hos Fødevarestyrelsen til oplagring af alle typer foderprodukter.

For større opgaver med vores lagerhal: kontakt venligst kontoret for aftale.

Vi kan nu også tilbyde plads til oplagring hos Demstrup Autotransport. Her har vi til oplagring af pulver produkter tre stk. siloer til rådighed for vores kunder. Disse siloer er hver især 165m3 i størrelse, så de kan indholde en del pulverprodukter.

Størrelsen på lagret måler sig på 3500m2, hvilket gør det muligt at sprede pulverprodukterne lidt bredere i stedet for at skulle være nødt til at stakke en masse ovenpå hinanden. Dette gør at der undgåes en del bøvl, men det giver også en større sikkerhed for produkterne og deres kvalitet, når de ikke har været mast under andre produkter. Hermed kan I komme til Midtjylland med større mængder pallegods og på det oplagret i lagret uden problemer.

Hos Demstrups lager i Midtjylland kan du også finde en rampe til at læsse af med og trucks til at transportere varerne rundt uden problemer. Det er derfor både nemt og hurtigt at modtage og udlevere jeres pallevarer i vores lagerhal.

Derudover kan du hos os også få en omladning af dine løse pulverprodukter således at de bliver lagt over i jeres kunde silobil i stedet for at være i big bags.

En ekstra bonus ved vores lagerhal er, at vi selfølgelig tilbyder lagerstyring, så der er styr på jeres produkter og alle dokumenter ned til mindste detalje.

Dertil er vi også registreret til at kunne oplagre alle typer foderprodukter af Fødevarestyrelsen. Dette re din tryghed for, at vi overholder alle retningslinjer såsom et højt fokus på hygiejne.

For priser kontakt venligst kontoret.

Vil du gerne vide mere?