Omlæsning af big bags

Demstrup Autotransport omlæsning af big bags

Leder du efter et professionelt firma, der kan udfylde dit behov for opbevaring? – Så er du kommet til det rette sted! 

Så længe vi kan huske tilbage, har Demstrup Autotransport foretaget omlæsning af big bags. I dag er det en væsentlig og vigtig del af virksomheden. Vi har dagligt 70 trækkende enheder kørende på landevejen. Vi tager os både af store som små opgaver fra en række af forskellige typer virksomheder. Når du vælger at løse dine opgaver gennem os, er du sikker på at få høj og professionel service.

Når du vælger os, kan du også forvente et firma, der er pålideligt og effektiv – du kan altid regne med os. Husk vores motto: Skal transporten være i top? Så ring Demstrup op! Vi sørger nemlig altid for, at din transport er i top – men også din oplagring. Lige gyldigt hvad vi hjælper vores kunder med, bestræber vi os på at være de bedste. Hermed kan du regne med, at vi lever op til dine forventninger – og mere til endda. Det er både en fordel for dig, men det gør også at vores kunder gladeligt kommer igen: så det er win-win.

Omlæsning af big bags: Kapacitet

Med en kapacitet fra 40 m3 til 66 m3, fordelt på 1 til 7 rum, har vi mulighed for at omlæsse mange typer produkter – helt op til en totalvægt på 56.000 kg. Jeres foder kan være alle former for pulver og granulater. Bl.a. flyveaske, cement, silika, sand, diverse kalk- og foderprodukter mv. Vi laver gerne individuelle løsninger som tilpasser sig vores kunders behov. De mange forskellige enheder gør, at vi kan udfylde et virvar af opgaver. Hermed kan vi udføre opgaver effektivt, hurtigt og fleksibelt, så det passer til dine behov. Dertil har vi et stort fokus på renlighed. Vi sørger for at det altid foregår med rene tanke, så de forskellige produkter ikke blandes.

Få et uforpligtende tilbud på omlæsning af big bags

Hvis du ønsker dette kan du kontakte Demstrup Autotransport på +45 8666 7096 eller skrive en mail til info@demstrup.dk

Vil du gerne vide mere?