Professionel silotransport

Professionel silotransport

Vi har i mange år tilbudt professionel solotransport til vores kunder. Efterhånden som vi er blevet bedre til det, er efterspørgslen til denne service også steget. Hermed har vi fået anskaffet os en del trækkende enheder gennem tiden. Alle disse mange biler står klar til rådighed, hvis du får brug for det. Tøv ikke med at kontakte os uanset størrelsen på din opgave – så får vi det til at ske.

Silotransport med høj renlighed

Noget vi går meget op i med hensyn til silotransport er renlighed. Det er utroligt vigtigt, at produkterne ikke bliver forurenede i forbindelse med transporten. Sikke en skam det ville være, hvis kvaliteten af dine produkter skulle falde, bare fordi transportøren ikke er renlig. Hver gang vi er færdige med en opgave, sørger vi for at grengøre tanken helt. Før vi hælder dine produkter i, dobbelttjekker vi også altid at det hele er i fin stand og klar til en ny transport.

Brug for silotransport med høj kapacitet?

Med en kapacitet fra 40 m3 til 66 m3 har vi mulighed for at transportere mange forskellige produkter. Alle disse kubikmeter er fordelt på 1 til 7 rum, alt efter hvad jeres behov er. Hermed kan vi transportere flere slags produkter på samme tid. I kan fylde helt op til en total vægt på 56 tusind kilo, så der skulle gerne være rigeligt med plads uanset behov. Ydermere er det ikke kun en slags produkter, vi kan transportere. Vi tilbyder silotransport af alt fra pulver til granulater eller flydende væske. Dette kunne eksempelvis være cement, flyvæske, sand, silikat og alle slags produkter til foder eller kalk.

Vil du gerne vide mere?