Pulvertransport i bulk

Demstrup pulvertransport i bulk

Leder du efter et professionelt vognmandsfirma, der kan udfylde dit behov for pulvertransport i bulk? – Så er du kommet til det rette sted! 

Siden 1977, hvor første enhed blev indkøbt, har Demstrup Autotransport foretaget silotransport. I dag er siloafdelingen en væsentlig og vigtig del af virksomheden. Vi har dagligt 70 trækkende enheder kørende på landevejen. Vi tager os både af store som små opgaver indenfor pulvertransport i bulk fra en række af forskellige typer virksomheder. Når du vælger at løse dine opgaver hos os, er du sikker på at få høj service og en professionel transport af dit pulverprodukt. Du kan også forvente et vognmandsfirma, der er pålideligt og effektiv – du kan altid regne med os, når det kommer til pulvertransport i bulk.

Husk vores motto, når du vælger leverandør: Skal transporten være i top? Så ring Demstrup op!

Pulvertransport i bulk – Kapacitet

Med en kapacitet fra 40 m3 til 66 m3, fordelt på 1 til 7 rum, har vi mulighed for at transportere mange forskellige produkter – helt op til en totalvægt på 56.000 kg. Indholdet kan være alle former for pulver og granulater. Bl.a. flyveaske, cement, silika, sand, diverse kalk- og foderprodukter mv. Vi laver gerne individuelle løsninger som tilpasser sig vores kunders behov. De mange forskellige enheder gør, at vi kan udfylde et virvar af opgaver indenfor pulvertransport i bulk. Hermed kan vi udføre opgaver effektivt, hurtigt og fleksibelt, så det passer til dine behov. Dertil har vi et stort fokus på renlighed, når det kommer til pulvertransport i bulk. Vi sørger for at det altid foregår med rene tanke, så de forskellige produkter ikke blandes.

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud kan du kontakte Demstrup Autotransport på +45 8666 7096 eller skrive en mail til info@demstrup.dk

Vil du gerne vide mere?