Silo transport med silobiler

Demstrup Autotransport silotransport m. silobiler

Leder du efter et professionelt vognmandsfirma, der kan udfylde dit behov for silobiler? – Så er du kommet til det rette sted! 

Siden 1977, hvor første silobil blev indkøbt, har Demstrup Autotransport foretaget silotransport. I dag er afdelingen for en væsentlig og vigtig del af virksomheden. Vi har dagligt 70 trækkende enheder kørende på landevejen. Vi tager os både af store som små opgaver fra en række af forskellige typer virksomheder med behov for silo biler. Når du vælger at løse dine silo opgaver gennem os, er du sikker på at få høj service og en professionel transport af dit produkt med vores silobiler. Du kan også forvente et vognmandsfirma, der er pålideligt og effektivt – du kan altid regne med os, når det kommer til transport. Husk vores motto, når du vælger leverandør af transport: Skal transporten være i top? Så ring Demstrup op!

Kapacitet af silobiler og silotransport

Med en kapacitet fra 40 m3 til 66 m3, fordelt på 1 til 7 rum, har vi mulighed for at transportere mange forskellige produkter i vores silo biler – helt op til en totalvægt på 56.000 kg. Indholdet i silobilerne kan være alle former for pulver og granulater. Bl.a. flyveaske, cement, silika, sand, diverse kalk- og foderprodukter mv. Vi laver gerne individuelle løsninger med forskellige silobiler, som tilpasser sig vores kunders behov. De mange forskellige silobiler gør, at vi kan udfylde et virvar af opgaver indenfor transport i siloer. Hermed kan vi udføre silo opgaver effektivt, hurtigt og fleksibelt, så det passer til dine behov. Dertil har vi et stort fokus på renlighed i vores silobiler. Vi sørger for at din silotransport altid foregår med rene silobiler, så de forskellige produkter, der har været i tanken, ikke blandes.

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud kan du kontakte Demstrup Autotransport på +45 8666 7096 eller skrive en mail til info@demstrup.dk

Vil du gerne vide mere?