Tiptanke

Tiptanke fra Demstrup Autotransport

Leder du efter et professionelt firma, der kan udfylde dit behov for leje af tiptanke? – Så er du kommet til det rette sted! 

Så længe vi kan huske tilbage, har Demstrup Autotransport tilbudt leje af erhvervsbiler. I dag er det en væsentlig og vigtig del af virksomheden. Vi har i dag masser af tilfredse kunder, der bruger vores vogne. Vi tager os både af store som små opgaver fra en række af forskellige typer virksomheder. Når du vælger at løse dine opgaver gennem os, er du sikker på at få høj og professionel service. Du kan også forvente et firma, der er pålideligt og effektivt – du kan altid regne med os. Husk vores motto, når du vælger vognfirma: Skal transporten være i top? Så ring Demstrup op!

Lej tiptanke

Har du behov for en tank, der kan tippes, så kan du leje den hos os. Ofte har man kun behov for sådan en vogn ved enkelte opgaver, hvilket gør mulighed for leje ideel for mange. Det kan nemlig ikke betale sig at skulle købe en vogn med denne funktion, hvis det alligevel kun er få gange, man har brug for det. Funktionen er dog meget praktisk, når man skal læsse indholdet fra vognen af. Med hjælp fra maskineriet på vognen kan man ved et enkelt tryk på en knap nemlig aflæsse produkterne på det ønskede sted.

Få et uforpligtende tilbud på leje af tiptanke

Hvis du ønsker dette kan du kontakte Demstrup Autotransport på +45 8666 7096 eller skrive en mail til info@demstrup.dk. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt, så du ikke skal vente for længe, før din opgave kan blive løst. Ofte opstår behovet for diverse vogne relativt spontant, hvilket kræver hurtig behandlingstid – det er vi altid meget opmærksomme på.

Vil du gerne vide mere?