Transport af foder

Demstrup Autotransport transport af foder

Leder du efter et professionelt vognmandsfirma, der kan udfylde dit behov for transport af foder? – Så er du kommet til det rette sted! 

Siden 1977, hvor første enhed blev indkøbt, har Demstrup Autotransport foretaget transport af foder. I dag er det en væsentlig og vigtig del af virksomheden. Vi har dagligt 70 trækkende enheder kørende på landevejen. Vi tager os både af store som små opgaver til en række af forskellige typer virksomheder. Når du vælger at løse dine opgaver gennem os, er du sikker på at få høj service og en professionelle løsninger. Du kan også forvente et vognmandsfirma, der er pålideligt og effektivt – du kan altid regne med os. Husk vores motto, når du vælger leverandør af silotransport: Skal transporten være i top? Så ring Demstrup op!

Transport af foder med fokus på renlighed

Med en kapacitet fra 40 m3 til 66 m3, fordelt på 1 til 7 rum, har vi mulighed for store mænger produkter – helt op til en totalvægt på 56.000 kg. Jeres produkter kan være alle former for pulver og granulater. Bl.a. flyveaske, cement, silika, sand, diverse kalk- og foderprodukter mv. Vi laver gerne individuelle løsninger som tilpasser sig vores kunders behov. De mange forskellige enheder gør, at vi kan udfylde et virvar af opgaver. Hermed kan vi udføre opgaverne effektivt, hurtigt og fleksibelt, så det passer til dine behov. Derudover har vi også et stort fokus på renlighed. Vi sørger for at transporten altid foregår med rene tanke, så de forskellige produkter ikke blandes.

Få et uforpligtende tilbud på transport af foder

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på din opgave, kan du kontakte Demstrup Autotransport på +45 8666 7096 eller skrive en mail til info@demstrup.dk

Vil du gerne vide mere?