Vaskehal Midtjylland

Vaskehal hos Demstrup Autotransport i Midtjylland

Hos Demstrup Autotransport i Midtjylland kan vi tilbyde vaskehal, samt udendørs vaskeplads, til de biler, der ikke trænger til den helt store tur.
Hallen kan bruges til rengøring af lastbiler (vogntog), varebiler med videre. Bare send en forespørgsel, så kan vi hurtigt give et svar på, om dit køretøj i Midtjylland kan vaskes i vores hal. Det afhænger både af bredden og højden på bilen, eftersom den har en hvis størrelse.

Det er bare hundrede gange federe at kunne køre rundt i en lækker ren og nyvasket vogn. En super god arbejdsdag er fyldt med masser af faglig stolthed hos chaufføren – og det kan du også få ved at køre i en flot og nyvasket lastbil. Det er alle pengene værd, når først du ser det flotte slutresultat – og så tager det ikke særligt lang tid, så det er nemt at presse ind i en ellers travl arbejdsdag i bilen.

Der er mulighed for indvendig rengøring af pulvertanke med både kold og varmt vand, samt efterfølgende tørring – ved udvask af silotanke. Hermed sikrer vi at jeres vogn er renlig og klar til transport af nye produkter, så hygiejnen altid er i top.

For udvask af væsketankvogne i  vores vaskehal: kontakt venligst kontoret for aftale.

Vores vaskehal her i Midtjylland er fuldt ud automatisk – så du kan bare blive siddende i lastbilen mens den bliver vasket for dig. Vi sørger for at både trækkeren, forvognen og hængeren bliver vasket godt, så der ikke er et eneste øje tørt.

1/8/2018 indviede vi vores nyes hal der har hele 3 baner at gøre godt med. Her er mulighed for indvendig rensning med spulehoveder og udvendig vask med højtryksrensere. Vi udfører endvidere renhedskontrol i vaskehallen og kan udstede certifikat på enheden, som dokumentation for renhed inden efterfølgende læsning.

Du kan også få vasket din tiptrailer, trækker, trailer, forvogn, dit modulvogntog og don hænger i hallen.

For priser kontakt venligst kontoret.

Vil du gerne vide mere?