Båndudlægger

Båndudlægger fra Demstrup Autotransport

Demstrup Autotransport har siden 1977 foretaget silotransporter. Vi har udvidet sortimentet og fører i dag også en båndudlægger.

Båndudlægger og dens formål

Vi kan også tilbyde en forvogn med bånd i bunden + sideudlægger monteret bag på. Den bruges primært til udlægning i rabatter og lignende områder.

Du kan kontakte os allerede i dag vedrørende muligheden for at høre nærmere om vores båndudlægger.

Sådan fungerer vores båndudlægger

En båndudlægger bruges således, at ladet på lastbilen toppes opad, så grus vil løbe ind i sprederen. Så doserer man materialet videre ned i båndudlæggeren, som er hængt op bagerst på en lastbil. En elektronisk arm sørger så for, at alt det grus bliver transporteret ned i båndudlæggeren, hvor breden og højden kan justeres, så det passer. Det hel styres automatisk ved hjælp af en masse sensorer.

Disse får vores båndudlægger til at køre langs kanten på asfalten. Processen bliver også hjulpet på vejs ved at der bliver ført den rette mindre grus ned i båndudlæggeren. Maskinen er også lavet således, at materialet bliver jævnt og udvalgt, så det kun er det bedste, der kommer ud – hermed kan en enkelt person klare opgaven på bare 1 dag, fordi vores båndudlægger klarer alt det besværlige.

Vil du gerne vide mere?